X

جوانسازی پوست و صورت و بدن

راه و روش های جوانسازی پوست

با افزایش سن ، پوست هم پیر میشود اما راه هایی اثربخش و بی خطر وجود دارند که چین و چروک های پوست را از بین ببرند و باعث جوانسازی پوست شوند که با این راه و روش ها در این مقاله آشنا میشوید.

لیزر درخشان
لیزر درخشان

ظاهر شدن چین و چروک و خطوط ظریف و عمیق بر روی پوست صورت و بدن دیر یا زود برای هر فردی اتفاق خواهد افتاد. از دست دادن جوانی و شادابی پوست امری اجتناب ناپذیر است، اما برای به تعویق انداختن روند پیری و جوانسازی پوست راه حل‌های فراوانی وجود دارد.

این مقاله از کلینیک لیزر درخشان قرار است شما را با نشانه‌های پیری پوست، انواع روش‌های جوانسازی پوست و مزایای هر یک از این روش‌ها آشنا کند.

 

جوانسازی پوست چیست؟

پیری پوست در واقع روند طبیعی بدن است که در آن پوست به مرور و با افزایش سن، جوانی و استحکام خود را از دست می‌دهد. علاوه بر افزایش سن، عوامل بسیاری مانند سبک زندگی ناسالم، استرس، سیگار کشیدن، قرار گرفتن در معرض اشعه خورشید و آلودگی هوا نیز به این روند طبیعی بدن سرعت می‌بخشند. 

جوانسازی پوست به روش یا روش‌هایی گفته می‌شود که برای بهبود ظاهر و زیبایی پوست انجام شده و طیف گسترده‌ای از درمان‌ها را شامل می‌شوند. هیچ روشی به صورت دائمی نمی‌تواند از روند طبیعی پیری پوست جلوگیری کند، اما می‌توان با داشتن روتین پوستی صحیح و به کمک روش‌های جوانسازی پوست، سرعت روند پیری و افتادگی پوست صورت و بدن را کاهش داد.

پیش از هر چیز بهتر است ابتدا با نشانه‌های پیری پوست آشنا شوید.

 

آشنایی با 16 روش‌ جوانسازی پوست

برای جوانسازی پوست روش‌های بسیاری به وجود آمده است که هر کدام کاربرد و مزایا خاص خود را دارند. روش‌های جوانسازی پوست شامل موارد زیر هستند:

روش هایفوتراپی (HIFU)

هایفوتراپی (High intensity focused ultrasound) با استفاده از امواج فراصوت با شدت بالا و به صورت متمرکز باعث تحریک تولید کلاژن‌سازی در پوست می‌شود. این روش با گرم کردن لایه‌های زیرین پوست، بدون آن که به سطح پوست آسیب برساند، سلول‌ها را وادار به تولید کلاژن کرده تا پوست دوباره شروع به ترمیم خود کند و خاصیت کشسانی آن حفظ شود. 

کاربردهای هایفوتراپی:

  • اصلاح طرح لبخند
  • از بین بردن شلی و افتادگی پوست صورت، گردن و غبغب، لیفت ابروها، گونه‌ها و پلک‌ها
  • بهبود وضعیت چانه
  • کاهش چین و چروک

مزایا هایفوترافی:

  1. هزینه و عوارض جانبی کمتر نسبت به جراحی
  2. مطمئن‌تر و اثربخشی سریع‌تر نسبت به لیفت

هایفوتراپی پوست

روش کربوکسی تراپی

در روش کربوکسی تراپی دوزهای مشخصی از دی‌اکسید کربن به نواحی مختلف بدن مانند زیر چشم تزریق می‌شود. تزریق دی‌اکسید کربن به بدن باعث افزایش اکسیژن رسانی و در نتیجه آن افزایش خون‌رسانی به ناحیه مورد نظر شده که در نهایت باعث تحریک کلاژن‌سازی می‌شود. 

تزریق دی‌اکسید کربن می‌تواند در تمام نواحی مختلف بدن مانند گردن، صورت، پلک‌ها، شکم، باسن، دست‌ها پاها انجام شود.

کاربردهای کربوکسی تراپی:

  • رفع چین و چروک صورت
  • درمان ترک‌های پوستی
  • درمان سلولیت
  • کاهش چربی‌های موضعی
  • از بین بردن خطوط و تیرگی دور چشم
  • رفع افتادگی پوست و جوانسازی

مزایا کربوکسی تراپی:

  1. تقریبا بدون هیچ عوارض جانبی و ایمن بودن
  2. قابل استفاده در تمام قسمت‌های بدن
  3. جلسات درمانی کوتاه مدت (هر جلسه 15 تا 30 دقیقه)

کربوکسی تراپی

روش مزوتراپی

در مزوتراپی نوعی ماده فعال که ترکیبی از فاکتورهای رشد، آمینواسیدها، هیالورونیک اسید، نوکلئیک‌اسیدها و پپتیدها است توسط سوزن‌های بسیار ریزی به لایه میانی پوست (اپی‌درم) تزریق می‌شود. این ترکیبات پوست را تغذیه نموده و باعث تحریک کلاژن و الاستین سازی در پوست می‌شوند.

همچنین هیالورونیک اسید موجود در این ترکیب با جذب آب، پوست را هیدراته نگه داشته و باعث سفت‌تر و شاداب‌تر شدن پوست می‌شود. 

به طور کلی این روش کم خط است اما ایمنی آن به تشخیص متخصص پوست و ترکیباتی که برای تزریق استفاده می‌شود بستگی دارد.

کاربردهای مزوتراپی:

  • ضد پیری
  • از بین بردن لکه‌های پوستی
  • افزایش مقاومت پوست

مزایا مزوتراپی:

  1. این روش قابلیت پیشگیری از بروز آسیب را دارد.

مزوتراپی پوست

روش میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ روشی است که در آن از سوزن‌های بسیار ریزی به صورت دستی یا با دستگاه استفاده می‌شود تا سوراخ‌های ریزی بر روی پوست ایجاد کند. پس از انجام این کار می‌توان صورت را با سرم‌های کلاژن‌ساز، ویتامین C یا هیالورونیک اسید ماساژ داد و این سوراخ‌های ریز فرصت جذب راحت‌تر و بهتر سرم به پوست را فراهم می‌کند.

این روش ممکن است با درد و قرمزی همراه باشد و می‌تواند فرصت ورود عوامل بیماری‌زا مانند باکتری و ویروس‌ها را نیز فراهم کند که در انتها منجر به ایجاد عفونت شود.

کاربردهای میکرونیدلینگ:

  • درمان ریز مو
  • درمان ترک‌های پوستی
  • ترمیم جای جوش و آکنه
  • ترمیم زخم و آفتاب سوختگی
  • از بین بردن لکه‌های پوستی

مزایا میکرونیدلینگ:

  1. ارزان‌تر از سایر روش‌ها
  2. عملکرد بهتر در افرادی که پوست تیره‌تر دارند
  3. قابلیت در دسترس بودن به صورت کیت‌های خانگی

میکرونیدلینگ

روش تزریق بوتاکس

تزریق بوتاکس یکی از محبوب‌ترین روش‌ها در زمینه جوانسازی پوست محسوب می‌شود که بیشتر جنبه پیشگیری دارد. بوتاکس در واقع پروتئینی از سم بوتولینوم باکتری کلستریدیوم است که بر سیستم عصبی تاثیر گذاشته و باعث فلج کردن عضلات و ماهیچه‌ها می‌شود.

این مادره با فلج کردن عضلات از ایجاد خط اخم در ناحیه بین دو ابرو و چین و چروک جلوگیری می‌کند. از عوارض این روش می‌توان به خشکی چشم، بی‌حسی و درد خفیف اشاره کرد. 

کاربردهای تزریق بوتاکس:

  • از بین بردن چین و چروک بین ابروها و اطراف چشم
  • رفع خطوط و چین‌های افقی موجود در پیشانی
  •  از بین بردن خطوط گوشه‌های دهان و بالا بردن گوشه‌های لب
  • شکل دادن به ابروها

تزریق بوتاکس

روش آر اف فرکشنال (Fractional RF)

روش لیزر آر اف فرکشنال یکی از جدیدترین روش‌های ضد پیری است که با استفاده از سوزن‌های بسیار نازک با روکش طلا به آرامی پوست را سوراخ کرده تا انرژی امواج رادیویی (RF) به بافت‌های زیرین منتقل شود. 

کاربردهای آر اف فرکشنال:

  • از بین بردن جای جوش، آکنه، دانه‌های آبله مرغان و جای زخم‌ها
  • ترمیم بافت پوست
  • از بین بردن چین و چروک صورت
  • ترمیم سوراخ یا حفره‌های بزرگ و قابل مشاهده پوست

مزایا آر اف فرکشنال:

  1. کوتاه بودن زمان بهبودی نسبت به لیزر فرکشنال
  2. کاهش درد و عوارض جانبی به حداقل میزان ممکن

لیزر آر اف فرکشنال

روش استفاده از لیزر

در این روش اشعه لیزر به لایه‌های زیرین پوست نیز نفوذ کرده و با تحریک سلول‌های پوست به کلاژن‌سازی، لایه‌های پیر را از بین برده و لایه‌های سلولی جدید را جایگزین می‌کند.

برای جوانسازی پوست با لیزر از دو نوع لیزر استفاده می‌شود:

کاربردهای استفاده از لیزر:

  • رفع جای جوش، زخم، آکنه، سوختگی و خال
  • از بین بردن ترک‌های پوستی ناشی از بارداری یا چاقی و لاغری،
  • حذف خطوط ظریف پیشانی، دور چشم و دهان
  • صافی پوست و بازگرداندن حالت طبیعی آن

مزایا استفاده از لیزر:

  1. استحکام و روشن شدن پوست
  2. بدون نیاز به برش، جراحی یا بیهوشی
  3. عدم نیاز به گذراندن دوره نقاهت
  4. افزایش استحکام و روشن شدن پوست

لیزر جوانسازی پوست

روش درم ابریژن

ابزاری که در روش درم ابریژن استفاده می‌شود، قسمت انتهایی آن چرخنده است که با چرخیدن آن بر روی سطح پوست، باعث لایه‌برداری می‌شود. این روش برخلاف میکرودرم ابریژن عوارض زیادی مانند افزایش اندازه حفرات روی پوست، ایجاد حفرات مشابه جای جوش، ایجاد عفونت و زخم می‌باشد. به همین دلیل برای هر فردی مناسب نیست و تنها برای موارد خاص از آن استفاده می‌شود.

کاربردهای درم ابریژن:

  • لایه برداری
  • رفع چین و چروک
  • از بین بردن تاتو
  • درمان آسیب‌های عمقی و آفتاب سوختگی

درم ابریژن

روش میکرودرم ابریژن

میکرودرم ابریژن، نوع دیگری از روش درم ابریژن است که هر دو برای لایه‌برداری مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این روش کریستال‌های کوچکی را بر روی پوست مالش داده و پوست را لایه‌بردایر می‌کنند. عوارض این روش از روش درم ابریژن کمتر است که شامل تورم، قرمزی، کبودی و احساس سوزش می‌شود.

کاربردهای میکرودرم ابریژن:

  • لایه برداری
  • ترمیم زخم، لکه‌های پوستی، آسیب‌های حاصل از سرطان پوست، جای آکنه و جوش
  • از بین بردن آثار پیری و بافت غیر طبیعی پوست

مزایا میکرودرم ابریژن:

  1. این روش برای هر نوع پوستی ایمن است.

میکرودرم ابریژن

روش استفاده از پلاسمای تغلیظ شده (PRP)

از فرد 10 تا 120 میلی‌لیتر خون در حضورر ضد انعقاد گرفته می‌شود و پس از سانتریفیوژ کردن آن، پلاسمای حاوی پلاکت از دیگر اجزا جدا می‌شود. سپس این پلاسمای بدست آمده دوباره سانتریفیوژ می‌شود تا تعداد پلاکت‌ها 6 تا 7 برابر بیشتر از حالت طبیعی شوند. محصول نهایی پلاسمای قوی از خون خود فرد است که به صورت زیر پوستی به ناحیه مورد نظر تزریق می‌شود.

به این روش تزریق پلاسما سرد و گرم هم گفته میشود.

تهیه پلاسما از خون خود فرد/ 10 تا 120 میلی‌لیتر خون در حضور مواد ضد انعقاد گرفته و سانتریفیوژ کرده اجزا از هم جدا و پلاسمای حاوی پلاکت جدا/ سانتریفیوژ مجدد ، تعداد پلاکت ها 6 تا 7 برابر بیشتر از حالت طبیعی/ تزریق محصول نهایی به صورت زیر پوستی

کاربردهای پلاسما تغلیظ شده (PRP):

  • درمان آفتاب سوختگی

استفاده از پلاسمای تغلیظ شده

روش لایه برداری شیمیایی

لایه برداری پوست در واقع روشی مناسب و جایگزین و برای لایه برداری‌های فیزیکی مانند میکرودرم ابریژن است که در آن از اسیدهای مختلف برای از بین بردن سلول‌های مرده پوست استفاده می‎‌شود. غلظت‌های پایین این ترکیبات را می‌توان بدون نسخه تهیه نمود، اما غلظت‌های بالا را باید تحت نظر پزشک استفاده نمایید. انواع اسیدهایی که برای لایه برداری استفاده می‌شود شامل موارد زیر هستند:

آلفا هیدروکسی اسیدها (AHA): این دسته از اسیدها شامل مالیک اسید، لاکتیک اسید و سیتریک اسید هستند که به صورت طبیعی در میوه‌ها یافت می‌شوند. این نوع اسیدها می‌توانند در آب حل شده و بافت پوست را تقویت کنند. 

بتا هیدروکسی اسیدها (BHA): این دسته از اسیدها قادر به حل شدن در چربی‌ها هستند و می‌توانند حفرات سطح پوست را ترمیم کنند. سالیسیلیک اسید مثالی از این نوع اسیدها است.
پلی هیدروکسی اسیدها (PHA): این نوع اسیدها مشابه آلفا هیدروکسی اسیدها هستند اما به دلیل درشت بودن نمی‌توانند به لایه‌های عمقی نفوذ کنند.

کاربردهای لایه برداری شیمیایی:

  1. از بین بردن لایه‌های مرده پوست

مزایا لایه برداری شیمیایی:

  • قابلیت استفاده در منزل (غلظت‌های پایین اسید)
  • عوارض روش‌های فیزیکی لایه برداری را ندارد

لایه برداری شیمیایی پوست

روش تزریق فیلرهای پوستی (Dermal Fillers)

کاربرد این پرکننده‌های پوستی ترمیم نقص‌ها و چین و چروک‌‌های صورت است. فیلرها انواع مختلفی دارند که ما در اینجا به 2 نوع آن‌ها اشاره می‌کنیم:

تزریق ژل به عنوان پرکننده: تزریق ژل‌های پرکننده باعث حجیم شدن ناحیه تزریق شده می‌شوند که انواع مختلفی دارند:

ژل کلسیم هیدروکسیل آپاتیت: این نوع به طور طبیعی در بافت استخوانی بدن نیز یافت می‌شود که تزریق آن به صورت، باعث پر شدن گونه‌ها و از بین رفتن چین و چروک بین ابروها و اطراف چشم می‌شود.

ژل هیالورونیک اسید: هیالورونیک اسید پس از تزریق، با جذب آب باعث رفع چین و چروک‌های اطراف چشم و بین ابروها، اطراف دهان و لب‌ها، از بین بردن جای جوش و آکنه و ترمیم زخم‌ها می‌شود.

ژل پلی آلکیل امید: این ژل در درمان مشکلات پوستی که بر اثر پیری رخ می‌دهد مانند چروک‌ها و خطوط عمیق و حجیم کردن لب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ژل پلی لاکتیک اسید: این ژل ترکیبی غیر سمی است که با تحریک تولید کلاژن توسط خود بدن، در جوانسازی پوست تاثیرگذار است. همچنین از این ژل برای افزایش حجم لب‌ها استفاده می‌شود.

تزریق چربی به عنوان پرکننده: در این روش پر کردن صورت، از چربی‌های بدن خود فرد استفاده می‌شود. ابتدا چربی از بافت شکم یا باسن فرد استخراج و به صورت اون تزریق می‌شود. چربی پیوند زده شده باید برای زنده و سالم ماندن گردش خون داشته باشد.

گاهی ممکن است نتیجه تزریق فیلر و چربی باب میل شما نباشد، اما برای گرفتن نتیجه دلخواه باید چندین بار تزریق و پیوند چربی انجام شود. 

تزریق فیلرهای پوستی

استفاده از ماسک‌های LED

ماسک‌های LED یکی از جدیدترین روش‌ها در زمینه جوانسازی پوست محسوب می‌شود که انواع نورهای رنگی مختلف با اثرات متفاوت دارد. به عنوان مثال نور قرمز آن با افزایش گردش خون و تحریک کلاژن سازی، باعث کاهش چین و چروک صورت می‌شود.

کاربردهای ماسک‌های LED:

  • تحریک کلاژن سازی
  • کاهش چین و چروک پوست
  • افزایش گردش خون

مزایا ماسک‌های LED:

  1. قابلیت استفاده در منزل
  2. دارای کاربرد گسترده با نورهای رنگی مختلف
  3. امکان جلوگیری از آسیب‌های احتمالی پوست

ماسک‌های LED پوست

روش ترماژ (RF ترماژ)

روش ترماژ که به آن RF ترماژ نیز گفته می‌شود با استفاده از امواج رادیویی، به سلول‌های پوست حرارت داده و باعث تحریک کلاژن سازی در آن‌ها می‌شود. این روش غیر تهاجمی و بدون جراحی است که با افزایش تولید کلاژن به رفع شل شدگی و افتادگی پوست کمک می‌کند.

کاربردهای روش ترماژ:

  • رفع افتادگی گونه‌ها، غبغب، پلک‌ها، شکم و بازو
  • کانتورینگ بدن

مزایا روش ترماژ:

  1. دوره نقاهت ندارد
  2. بدون نیاز به برش یا تخلیه بافت
  3. بدون کبودی یا عفونت
  4. با یک جلسه می‌توان نتیجه مطلوب از آن گرفت

ترماژ پوست

روش پلکسر (پلاسما جت)

پلکسر یا پلاسماجت (Plexer/Plasma jet) یک روش درمانی زیبایی بدون جراحی و بیهوشی است که برای رفع افتادگی پوست به‌خصوص برای رفع افتادگی پلک‌ها کاربرد موثری دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای بلفاروپلاستی باشد.

نتیجه پلکسر طی مدت 2 تا 6 هفته بعد از انجام این آن نمایان می‌شود. به دلیل تاثیرگذاری سریع و بالایی که دارد، پلکسر پلک، بینی و صورت از تمامی انواع پلکسر محبوب‌تر هستند.

برای انجام این کار از دو دستگاه و دو روش مختلف با حرارت دهی برای تحریک کلاژن سازی استفاده شده که منجر به انقباض فوری و سفت شدن پوست می‌شود.

پلاسماجت پوست

روش بلفاروپلاستی (جراحی پلک)

یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که پس از 35 سالگی برای هم آقایان و هم بانوان رخ می‌دهد، افتادگی پلک است. افتادگی پلک ممکن است به دلیل ژنتیک حتی در سنین پایین‌تر نیز اتفاق بیفتد. برای رفع افتادگی پلک می‌توان از بلفاروپلاستی که نوعی جراحی یا لیفت پلک است استفاده کرد.

کاربردهای بلفاروپلاستی:

  • درمان افتادگی پلک
  • حذف چربی اضافی زیر چشم که به صورت پف در زیر چشم جمع می‌شوند
  • صاف کردن چین و چروک پلک بالا یا پایین
  • زیبایی صورت و چشم‌ها
  • در صورتی که افتادگی پلک میدان دید فرد را کاهش داده باشد با عمل بلفاروپلاستی بینایی چشم بهبود پیدا می‌کند

بلفاروپلاستی

روش لیفت صورت و بدن

لیفت صورت و بدن در اصل به معنای از بین بردن چین و چروک و افتادگی‌ها با بالا کشیدن پوست است. این روش در برخی موارد به صورت غیر جراحی انجام شده و در برخی موارد به جراحی و بیهوشی نیاز است.

یکی از روش‌های بسیار رایج لیفت و جوانسازی پوست، لیفت صورت با نخ است که در ادامه به معرفی آن می‌پرداریم.

لیفت صورت و بدن

جوانسازی صورت با نخ

در این روش نیازی به تیغ جراحی، لیزر و دستگاه نیست و تنها با استفاده از الیاف و نخ‌های مخصوص می‌توان پوست صورت را لیفت کرد. اساس کار این روش به این صورت است که سوزن‌های بسیار ریزی را به زیر پوست هدایت کرده و به کمک نخ‌هایی که به سر سوزن‌ها بسته شده پوست نواحی دلخواه را می‌کشند.

لیفت پوست صورت با نخ مزایای بسیاری نسبت به سایر روش‌ها دارد:

  • ایمنی بسیار بالا
  • جای سوزن و نخ پس از لیفت قابل مشاهده نیست
  • با گذر زمان نتیجه تغییر نمی‌کند
  • نیازی به مصرف دارو، ژل و انواع پماد پس از عمل نیست

کاربردهای لیفت بدن و صورت:

این روش برای تمام قسمت‌های بدن کاربرد دارد اما برای لیفت صورت و گردن کاربرد آن بیشتر است.

از دیگر کاربردهای این روش می‌توان به لیفت پیشانی، لیفت ابرو، لیفت گونه، لیفت شقیقه، لیفت بینی، لیفت سینه، لیفت چشم، لیفت مژه، لیفت ران، لیفت بازو و لیفت باسن و … نیز اشاره کرد.

جوانسازی صورت با نخ

بهترین و موثرترین روش جوانسازی پوست چیست؟

به طور کلی بهترین و موثرترین روش جوانسازی پوست برای هر فرد با توجه به سن، نوع پوست، سبک زندگی و عوامل ژنتیکی می‌تواند متفاوت باشد.

برای انتخاب موثرترین و سریع‌ترین روش، بهتر است با پزشک متخصص پوست مشورت کنید تا بر اساس نیاز و شرایط شما، بهترین روش را به شما پیشنهاد دهد. 

 

بهترین زمان برای انجام دادن جوانسازی پوست

جوانسازی پوست تنها مختص به زمانی که بر اثر افزایش سن دچار آسیب‌های مختلف مانند افتادگی پوست صورت و بدن شده‌اید نیست! از روش‌های مختلف جوانسازی پوست می‌توان در سنین کمتر نیز استفاده کرد تا از بروز مشکلات پوستی متنوع در سنین بالا جلوگیر شود.

 

نشانه‌های پیری پوست کدامند؟

روش های جوانسازی پوست

1. چین و چروک: اولین نشانه پیری ظهور خطوط دور چشم، خط خنده و اخم بر روی صورت است که ابتدا به صورت داینامیک تنها زمانی که حالت صورت شما تغییر می‌کند نمایان می‌شوند. چین و چروک صورت از 30 سالگی خود را نشان می‌دهند اما در افراد مختلف به واسطه ژنتیک و سبک زندگی فرد متفاوت است. 

2. افتادگی و شل شدن پوست صورت: شل شدن و افتادگی پوست به دلیل از بین رفتن بافت چربی، تحلیل ماهیچه‌های صورت، کاهش الاستین و کلاژن و تغییر لایه‌های پوستی اتفاق می‌افتد.

کاهش کلاژن و الاستین باعث از بین رفتن رطوبت پوست شده که در کنار از بین رفتن و نازک شدن بافت چربی باعث ایجاد خطوط پنجه کلاغی، تیرگی و خشکی پوست و چین و چروک اطراف دهان و پیشانی می‌شود.

همانطور که می‌دانید پوست از سه لایه درم، اپی‌درم و هیپودرم تشکیل شده است که به بافت چربی و ماهیچه نیز متصل هستند. این لایه‌های پوست در تولید سلول‌های جدید و ترمیم پوست نقش مهم دارند. با افزایش سن، استعمال دخانیات و قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش خورشید سلول‌های این لایه‌ها آسیب دیده و فرایند ترمیم پوست مختل می‌شود.

3. تغییر فرم و ظاهر صورت: با از بین رفتن بافت چربی و تحلیل ماهیچه‌های صورت، فرم صورت نیز تغییر پیدا کرده و لاغر تر دیده می‌شود. همچنین ممکن است استخوان‌های فک و صورت نیز تغییر ظاهر داده و باعث تغییر در فرم صورت شوند.

 

بهترین مرکز جوانسازی پوست کدام است؟

انتخاب یک مرکز عالی برای جوانسازی پوست، به فاکتورهای بسیاری وابسته است. این فاکتورها می‌توانند شامل:

  • موقعیت مکانی مرکز زیبایی مورد نظر
  • داشتن پزشکان متخصص و با تجربه
  • داشتن دستگاه‌ها و تکنولوژی روز دنیا
  • داشتن کادر پرسنل مجرب
  • بهداشت و امنیت بالا
  • قیمت مناسب

باشند. انتخاب بهترین کلینیک می‌تواند با توجه به معیارهای شما متفاوت باشد، اما ما در این مقاله به شما کلینیک لیزر درخشان را پیشنهاد می‌کنیم.

کلینیک زیبایی لیزر درخشان با داشتن جدیدترین و به‌روزترین دستگاه‌ها در زمینه زیبایی و جوانسازی پوست به عنوان یکی از بهترین کلینیک‌ها در تهران شناخته می‌شود. شما می‌توانید از طریق شماره‌های موجود در سایت با مشاوران ما در تماس باشید. 

 

سخن پایانی

در این مقاله با روش‌های جوانسازی پوست آشنا شدیم و درباره انواع روش‌ها صحبت کردیم. این مقاله می‌تواند با داشتن اطلاعات کافی درباره هر روش و مزایا و عوارض آن‌ها، بهترین انتخاب را در زمینه جوانسازی و رفع آسیب‌های پوستی داشته باشید.

همچنین می‌توانید از طریق شماره‌های موجود در سایت با کلینیک زیبایی لیزر درخشان تماس گرفته و از مشاوره با متخصصان پوست ما بهره ببرید.


  • جوانسازی پوست برای چه مشکلاتی انجام می شود؟

    جوانسازی پوست برای از بین بردن تمامی چین و چروک های پوست ، ازی بین بردن لک های موجود در پوست ، لیفت صورت و غیره انجام می گیرد.

  • بهترین روش جوانسازی پوست چیست؟

    شما میتوانید با مراجعه به کلینیک لیزر درخشاناز مشاوره رایگان متخصصان ما بههر مند شوید تا نسبت به شرایطتان، متخصص بهترین روش را معرفی کند.

  • هزینه جوانسازی پوست چقدر می باشد؟

    هزینه جوانسازی پوست با توجه به دستمزد پزشک زیبایی ، نوع روش درمانی ، تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان و غیره تعیین می شود.

  • عوارض جوانسازی پوست صورت و بدن چیست؟

    در صورتی که برای جوانسازی صورت به بهترین کلینیک زیبایی مراجعه کنید و مراقبت های قبل و بعد از آن روش درمانی رعایت کنید دچار هیچ عارضه ای نخواهید شد.

  • بهترین کلینیک جوانسازی پوست کجاست؟

    برای انتخاب یک کلینیک جوانسازی خوب می توانید از دوستان و آشنایان خود پرس و جو کنید یا در گوگل جستجو نمایید، حتما هنگام انتخاب یک کلینیک خوب نمونه کارهای آن ها را مشاهده کنید.

    کلینیک لیزر درخشان از معتبر ترین و شناخته ترین کلینیک های زیبایی پوست و مو و لیزر میباشد.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید